pühapäev, 2. aprill 2017

Aus ülestunnistus

Kuna olin eelneval õhtul päris pikalt üleval istunud, siis ärkasin peale kella kümmet ja asusin kiirelt putru keetma. Tegin selle vee ja täisterakaerahelvestega ja ei lisanud mitte ainsatki maitseainet. Haarasin sügavkülmast külmutatud mustikad ja puistasin neid oma pudrule. Oojaa see ei maitsenud sugugi nii nagu ma harjunud olin...aga ma sain sellest siiski kõhu enam-vähem täis - eks need esimesed vasikad lähevadki aia taha. Võimalik, et ei osanud silma järgi oma kogust õigesti hinnata.

Aurav puder jäiste marjadega
Seejärel tormasin kiirelt välja ja haarasin kaasa ka oma oote jaoks planeeritud pirni ja 5 india pähklit, mille sõin ära umbes kella 13.30 ajal, kuid selleks hetkeks oli mu kõht juba päris tühi ja see pirn tekitas vaid hetkeks rõõmu. 


Olin nüüd jõudnud Ülenurme maasikapeenraid rohima ja nautisin meie esimest kevadist ilma täiel rinnal. Mürasin koeraga ja riisusin ja siis avastasin, et ups mul on meeletu nälg ja ilmselgelt polnud mul ka oma toidumoona kaasas, mis tähendas seda, et ma leidsin miljon vabandust ja õigustust kuidas ma lihtsalt teen pattu ja söön VIIMAST korda enne korralikku kaalulangetusplaani mingit jama näost sisse. Ja nii oligi. 

Aga mis kõige toredam. Ma analüüsisin oma tänast käitumist ja panustasin homsesse päeva sellega, et kohe kui lõpetan oma kirjatüki siin lähen ilusasti voodisse ja magama. Uni on meeletult tähtis ja ma pole suutnud õhtuti normaalsel ajal magama minna kuna õhtud on nii mõnusad ja siis saab rahulikult istuda tugitoolis ja kirjutada ja lugeda ja internetis surfata ja telekat vaadata ja mida kõike veel... Aga ma olen aru saanud, et järgmine päev venib töö tegemine ja üleüldse päev ja siis pole minust ka mingisugust trenni minejat ja mis kõige hullem - väsimus tekitab isusid ! Teine asi mis ma tänast parandada püüdes tegin on see, et ma tegin homsed toidud kõik valmis ära ja panin karpidesse ning nüüd nad ootavad mind hommikul, et ma nad endaga kodust väljudes kaasa haaraksin ;) Kasutasin ka ära suure tumedast klaasist kaljapudeli, millesse tegin sisse sidrunivee ja panin külmikusse - see tuleb ka minuga homme tööle kaasa :) Ühesõnaga olen homseks valmis :) Hommikul muidugi tuleb kiire puder ja kusagilt haaran ka kohvi kaasa :P 

Homne toidumoon osaliselt



Nüüd siis magama kuna värskes õhus sai pikalt viibitud ja see mõjus väga väsitavalt ja mu põsed õhetavad :P 

Ilusaid unenägusid!














2 kommentaari:

Tervislik kehakaal ja natuke rohkem meeste tervisest

Käisin hiljuti koolitusel, mis oli nii põnev ja kaasahaarav, et olen sellest juba päris palju ja paljudega ka rääkinud. Tunnen, et saadud te...